Miyase Sertbarut ile Yazar Söyleşimizi Gerçekleştirdik

09.12.2021 Perşembe günü saat 20.00'de "3 Kitap 3 Yazar" eTwinning projemizin ikinci kitabı olan "Ünsüz YouTuber'ın Günlüğü" kitabının yazarı Miyase Sertbarut ile söyleşimizi gerçekleştirdik. Projemizdeki öğrencilerimiz 7/B sınıfından Begüm, İrem ve Başak'ın ve Türkçe öğretmenimiz Fatma Kolçak'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ekiplerimiz dört hafta içerisinde "Ünsüz YouTuber'ın Günlüğü" kitabı çerçevesinde ortaya çıkardıkları birbirinden güzel çalışmaları kitabımızın yazarı Miyase Sertbarut'a sundular. Dört haftalık bu süreçte öğrencilerimiz farklı okullardan öğrencilerle oluşturduğumuz afiş, hikaye tamamlama ve bilgi yarışması ekiplerinde yer aldılar. Önce "Ünsüz YouTuber'ın Günlüğü" kitabını kısa sürede, büyük zevkle okuyan öğrencilerimiz daha sonra öğretmenleri rehberliğinde ekip çalışmalarını yapmaya başladılar. Her ekipte farklı Web 2.0 araçlarıyla tanışan öğrencilerimiz çok kısa sürede bu araçları etkin şekilde kullanarak çok güzel ürünler ortaya çıkardılar. Farklı okullardaki akranlarıyla yer aldıkları ekiplerde iletişim ve işbirliği içinde büyük bir uyumla çalışan öğrencilerimiz toplantıda ürünlerini diğer ekiplerde yer alan arkadaşlarıyla ve kitabımızın yazarıyla paylaştılar. Ekiplerimizin büyük özenle hazırladıkları ortak ürün çalışmaları yazar Miyase Sertbarut  tarafından büyük beğeni aldı. Öğrencilerimiz keyifle okudukları kitabın yazarı ile tanışma ve ona kitapla ilgili sorular sorma fırsatı buldukları için çok mutlu oldular. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz...

13-12-2021

Yayın: 13.12.2021 - Güncelleme: 15.01.2022 19:04 - Görüntülenme: 358