Mavisel Yener ile Yazar Söyleşimizi Gerçekleştirdik

07.01.2022 Cuma günü saat 20.00'de "3 Kitap 3 Yazar" eTwinning projemizin son kitabı olan "Mavi Zamanlar" kitabının yazarı Mavisel  Yener ile söyleşimizi gerçekleştirdik. Projemizdeki öğrencilerimiz 7/B sınıfından Begüm, İrem ve Başak'ın ve Türkçe öğretmenimiz Fatma Kolçak'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ekiplerimiz dört hafta içerisinde "Mavi Zamanlar" kitabı çerçevesinde ortaya çıkardıkları birbirinden güzel çalışmaları kitabımızın yazarı Mavisel Yener'e sundular.  Ardından yazarımıza kitapla ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatını yakaladılar. Farklı okullardaki akranlarıyla yer aldıkları ekiplerde iletişim ve işbirliği içinde büyük bir uyumla çalışan öğrencilerimiz toplantıda ürünlerini diğer ekiplerde yer alan arkadaşlarıyla ve kitabın yazarı Mavisel Yener ile paylaştılar. Ekiplerimizin büyük özenle hazırladıkları ortak ürün çalışmaları tüm proje ekibimiz ve kitabımızın yazarı tarafından büyük beğeni aldı. Söyleşide ayrıca Mavisel Yener, 7/B sınıfından öğrencimiz İrem'e iimzalı kitap sözü verdi. Kısa sürede kitaplarına kavuşan İrem'in mutluluğu görülmeye değerdi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve bu keyifli söyleşi için sevgili Mavisel Yener'e çok teşekkür ediyoruz.

15-01-202215-01-202215-01-2022

Yayın: 15.01.2022 - Güncelleme: 15.01.2022 19:04 - Görüntülenme: 265