eTwinning Projelerimiz Ulusal Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Okulumuz; eTwinning'in önemini ve değerlerini tanıyan, okul yönetiminin desteğiyle bunları okulun politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil eden bir okul olması yönüyle 2020-2021 eğitim öğretim yılında "eTwinning Okulu" ödülünü aldı. Bu misyonla çalışmalarına devam eden okulumuzda geçtiğimiz yıl 3 öğretmenimiz 4 ulusal kalite etiketiyle ödüllendirildi. Başarılı ve özverili çalışmalarıyla Ulusal Kalite Etiketi alan projelerimizde görev alan öğrencilerimize sertifikalarını takdim ettik. İngilizce öğretmenlerimiz Hava Nur Yürümez ve Mehtap Arıyan Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde okulumuzun da konsorsiyum üyesi olduğu Erasmus Plus projesi ile eş zamanlı yürütülen "Edu Future Çiğli- Çiğli Geleceğin Öğretmenleriyle Yabancı Dil Vizyonuna Hazır" projesiyle Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandılar. Okulumuz Türkçe öğretmeni Fatma Kolçak'ın kuruculuğunu yaptığı Azerbaycan ortaklığıyla yürütülen "Yol Arkadaşım Kitap" projesi ve on Türk okulunun ortaklığıyla yürütülen "Evliya Çelebi'nin İzinde" projeleri de Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Projelerde büyük özveri ve istekle çalışan değerli öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

29-09-2021

29-09-202129-09-202129-09-202129-09-2021