Etiket Sonuçları: Evliya Çelebinin İzinde

Haz

Türkiye'nin farklı illerinden 10 öğretmen ve 33 öğrenci ile yürütülen "Evliya Çelebi'nin İzinde" eTwinning projesinin sonuna gelindi.  Projeye başarılı çalışmalarıyla katkı sağlayan okulumuz Türkçe Öğretmeni Fatma Kolçak ve öğrencilerimiz Semanur, Serdar ve Toprak'a proje kurucuları tarafından katılım belgeleri verildi.

May

Türkiye'nin farklı illerinden 10 öğretmen ve 33 öğrenci ile yürütülen "Evliya Çelebi'nin İzinde" eTwinning projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

May

Okulumuz Türkçe öğretmeni Fatma Kolçak'ın yürüttüğü "Evliya Çelebi'nin İzinde" eTwinning projesi beş ay süren çalışmalarını tamamladı. Projede her ay yapılan çalışmalar aylık bültenler şeklinde bir  e-dergide toplandı.

May

"Evliya Çelebi'nin İzinde" eTwinning projemizin final ürünü olarak 10 okuldan 16 öğrencimiz ile birlikte Evliya Çelebi'nin hikayelerini onun ağzından anlattığımız bir kitap hazırladık. Her okuldan öğrencilerimizin ortak bir çalışmanın ürünü olarak hazırladıkları bu kitap projemizden unutulmayacak bir hatıra olarak yerini aldı.