T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / ÇİĞLİ - Tekel Ortaokulu

"3 Kitap 3 Yazar" eTwinning Projemiz Başlıyor

 


Okulumuz Türkçe öğretmeni Fatma Kolçak'ın kuruculuğunu yaptığı "3 Kitap 3 Yazar" eTwinning projesi çalışmalarına başladı.  Türkiye'den dokuz okulun ortak olduğu projenin öğretmen tanışma toplantısı 29.09.2021 tarihinde gerçekleştirildi. 7/B sınıfından öğrencilerimiz Aysima,Başak ve Begüm'ün de dahil olduğu projede dokuz okuldan öğrenciler ortaklaşa çalışmalar yapacaklar. 

 

Ekim ayında başlayıp Ocak ayında sona erecek olan projemizin amacı; öğrencilerimizin Türkçe dersinin temel hedefleri olan okuma, yazma, dinleme, konuşma becerilerini ve kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmektir.

 

Bu proje ile öğrencilerimiz , grup çalışması yapma, etkili öğrenme, üst düzey düşünme, yapılandırmacı öğrenme, bireysel öğrenme, sorumluluk alma gibi becerileri kazanacaklar, Z kuşağı olarak web 2.0 araçlarını keşfedecek ve belirlenen web 2.0 araçlarını etkin şekilde kullanacaklardır. Ayrıca öğrencilerimiz, okudukları kitapla ilgili merak ettikleri soruları yazarına sorma şansı da yakalayacaklar. Proje sürecinde çalışma yürütecek olan  öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 

02-10-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.10.2021 - Güncelleme: 02.10.2021 19:30 - Görüntülenme: 197
  Beğen | 6  kişi beğendi