Eyl

Uzun bir aradan sonra 2021-2022 eğitim öğretim yılının açılış töreninde Tekel Ortaokulu ailesi olarak çok mutlu ve çok heyecanlıydık. Çiğli Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mesut Uğurlu ve Şube Müdürümüz Sayın Ramazan Yılmaz bizleri bu güzel günde yalnız bırakmadı ve mutluluğumuza ortak oldular. Sağlık ve başarı dolu bir yıl olması dileğiyle ilk ders zilimiz de Sayın Mesut Uğurlu tarafından çalındı.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri İzmir İl eTwining töreninde ödüllerini aldılar.

Haz

Türkiye-Azerbaycan ortaklığıyla yürüttüğümüz "Yol Arkadaşım Kitap" etwinning projemizin sonuna geldik. Beş ay boyunca başarılı çalışmalarıyla projemize katkı sağlayan 7. sınıf öğrencilerimiz Şirinsu, İremsu, Serayi, Gülşah ve Utku'ya proje ekibi tarafından Teşekkür Belgeleri verildi.

Haz

Türkiye'nin farklı illerinden 10 öğretmen ve 33 öğrenci ile yürütülen "Evliya Çelebi'nin İzinde" eTwinning projesinin sonuna gelindi.  Projeye başarılı çalışmalarıyla katkı sağlayan okulumuz Türkçe Öğretmeni Fatma Kolçak ve öğrencilerimiz Semanur, Serdar ve Toprak'a proje kurucuları tarafından katılım belgeleri verildi.