Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 21/08/2023 tarih ve 2023/28 sayılı genelgesinin aşağıdaki maddesine göre;

10- Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.

Aşağıdaki çizelge Milli Eğitim Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda hazırlanmış olup, velilerimizin çizelgedeki saate uymasını rica ederiz.

AYŞE SİBEL GEZER

08-02-2024